Waar o waar.....
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Fred
08 Juni 2008 | Nederland, Katwijk-Midden
Inmiddels zijn we al bijna weer 4 maanden thuis van onze tweede "wereldse reis" en hebben we onze draai weer helemaal gevonden in het Hollandse leven.
Onze eigen "wereld plek" is klaar. En na heel wat weken klussen genieten we nu dagelijks thuis van alle "wereldse" invloeden in ons interieur. Ook zijn we beide al weer een aantal weken aan het werk en hebben we dus 4 maanden na thuiskomst ons leven al weer helemaal op orde. Afgelopen 3 jaar zijn we bij elkaar 18 maanden weg geweest en elke keer blijkt toch wel weer dat het leven in Nederland gewoon doorgaat en dat wij na een aantal weken dus ook gewoon weer meedraaien in de Nederlandse malle molen. Maar het bloed stroomt waar het niet gaan kan....tijd voor een nieuwe reis dus!
Nee, niet voor lange tijd deze keer....althans niet voor vele maanden, maar lekker drie weken er op uit ergens in oktober. Waar de reis naar toe gaat.....daar zijn we nog druk over aan het brainstormen. Maar de voorpret is ook een reis op zich en we genieten alweer van een volgend avontuur. Wordt het een zwerftocht langs de oude koningssteden van Marokko of gaan we genieten van het grootse Amerika....de tijd zal het leren en wij dromen alweer verder!
16 Juni 2008 - 09:45
Nancy:
Hee globetrotters, na 2 wereldreizen ga ik dan eindelijk met jullie op reis naar...de USA! L.A., Grand Canyon en San Francisco here we come! :-)