Winter in America....
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Fred
18 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Mammoth Lakes
En gisteren zijn we verder gereden naar de bergen van de Sierra Nevada waar we verrast werden met mooi besneeuwde bergtoppen. Als klap op de vuurpijl hebben we gisteravond mijn verjaardags maal gegeten bij Austria Hof....geheel in wintersport stijl met wiener schnitzel en apfel strudel....kortom, de taartjes gaan er weer lekker in.
De komende dagen gaan we verder de bergen in...mist de sneeuw ons niet te veel dwars zit en volgende week hopen we San Francisco te bezoeken...alleen hopen we wel dat de lichte aardbeving die we vannacht voelde, geen voorloper is op grotere dingen;-))
Fred & Petra....en Nancy
19 Oktober 2008 - 08:40
Pedro Van Der Meer:
Beste fred en petra als eerste wist ik niet dat fred twee vrouwen heeft en dan weer de passie reizen zoals jullie reizen beleven heerlijk en dat wij dit met jullie mogen beleven veel plezier verder. -
19 Oktober 2008 - 10:04
Erik & Ellen:
Hey Fred, Petra & Nance,
Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben. Jullie verslag brengt bij ons in ieder geval mooie herinneringen op van onze trip naar de west kust. Veel plezier in SF en 'Be sure to wear a flower in your hair'.
PS die aardbevingen hebben we daar ook gevoeld. Is nog niets gebeurd sinds onze reis ;-)
19 Oktober 2008 - 11:30
G & G Kazan:
Mama mia ik word stinkend jaloers als je dit allemaal leest , sta ik hier een rood autotje schoon te zuigen en te soppen en olie bij te vullen terwijl jullie het zo ongelooflijk fantastisch hebben en nog wel met sneeuw erbij , ik ben zo vreselijk benieuw naar de foto,s en nogmaals doe je best daarop zodat jullie hier nog lang naar kunnen terug kijken.Nou een vette zoen en..... misschien staan jullie op het goede moment dat je de Golden Gadebridge in elkaar ziet storten ,tot de volgende mail. -
19 Oktober 2008 - 20:40
Edwin Sandy Shannon:
Hoi reizigers,
We zijn gisteravond net teruggekomen van een heerlijke vakantie in zonnig Portugal en lezen nu pas de verhalen van USA. Jammer dat de kredietcrisis niet terugbetaald in het casino, hahahaha. Ook wij hebben een hele nacht aan de automaten gehangen, zonder veel geld te winnen. Hoewel, Sandy won steeds, de munten overstroomde opeens het emmertje, maar Edwin kwam steeds munten halen om die vervolgens weer te vergokken, hahaha. Uiteindelijk heeft die avond in Las Vegas ons $ 10,00 gekost. KOOPJE!!!
Veel plezier in San Fransico en andere avonturen! -
20 Oktober 2008 - 10:14
Martine:
HOiiiii
GEfeliciteerd meis!!
WEl bijzonder he verjaardag vieren in Amerika!!
WEl geniet ervan en zal duimen voor goed weer!
dikke kus -
21 Oktober 2008 - 08:32
Liesbeth:
Ha die Peetje! (en Fred en Nancy) Wat heerlijk te lezen dat jullie het zo leuk hebben, had ook niet anders verwacht eigenlijk! Wat een land he? En willen jullie ook nog een keer terug? Geloof het vast! Ik krijg ook weer de reiskriebels bij het lezen van je verhaal, was het alvast maar december dan gaan wij ook lekker weer op pad hihihi.....Nog van harte gefeliciteerd Peet met je verjaardag, had nog aan je gedacht maar helaas kwam het er niet van je op de dag zelf een berichtje te sturen, sorry maar we hebben wel vrijdag nog een stuk taart op jouw verjaardag genomen omdat Jo V, Eef P en Nathalie hun verjaardag vierden. Geniet nog lekker van alles! dikke kus van mij -
22 Oktober 2008 - 09:11
Sandra:
Nog van harte Peet.
Veel plezier nog tijdens jullie trip. De groeten ook aan Fred en Nance van San, Jan en de meiden -
25 Oktober 2008 - 20:47
Jen:
He luitjes,
Hoest het dan daar? Je had ons belooft geen lange verhalen te typen...maar nu horen al 6 dagen niks van jullie.. dit is wel weer het andere uiterste! Kom op met die verhalen. veel plezier daar en tot gauw. liefs de harries