Goed gevuld weer op pad!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Fred
02 November 2011 | Nederland, Katwijk-Midden
Honderde pilsjes, tientalle taartjes, diverse high tea's, etentjes en zoveel kadootjes, warme woorden en wensen zorgen er voor dat wij weer goed gevuld (letterlijk en figuurlijk;-)) op pad gaan.
De tassen staan klaar, keurig op gewicht...beide 17 kilo schoon aan de weeghaak. En dat inclusief tent, slaapmatjes, slaapzakken, kussentjes, thermo-ondergoed, winterjassen en alpinebroeken. Daar ben ik best trots op....zo trots, dat ik vond dat er best nog wel een extra zomerjurkje bijkon! Naast natuurlijk de ook al ingepakte teenslippers, bikini, zwembroek en zomerkleding! De zomer kan komen....wij stellen de winter nog even uit.
Kortom, wij zijn er klaar voor! Op naar hopelijk weer een mooi avontuur, prachtige momenten en bijzondere ontmoetingen.
En natuurlijk gaan we proberen jullie (tot in het kleinste detail;-)) weer op de hoogte te houden van alles wat we meemaken en beleven.
Maar nu eerst nog een laatste nachtje slapen in ons eigen bed, voordat we vertrekken naar het zonnige en swingende Recife in Brazilie.....maar volgende week vast veel meer daarover!
Veel liefs,
Fred & Petra
02 November 2011 - 20:48
EL:
Heeeeeeeeeeeel veel plezier, mooie momenten, bijzondere ontmoetingen, pracht van cultuur en natuur en uiteraard liefde, geluk en gezonheid! xxxxx -
02 November 2011 - 20:59
Marijk:
lieve peet en fred.een hele goede reis en geniet van de mooie dingen en elkaar .xxxxxxx -
02 November 2011 - 21:31
De Vreugdjes:
veeeeeeeeeeeel plezier maak er iets moois van.
goede reis.
groetjes van de vreugdjes. -
03 November 2011 - 10:15
Riek:
Kijk nu al uit naar je verslagen over al het heerlijke eten (m.n taartjes) wat jullie gaan versmaden!!! Volgens mij vind jij dat het leukste en lekkerste van heel de reis haha!!!
GENIETSE!!
XXX Fe, Riek, Jet en Pien -
03 November 2011 - 11:01
Gea:
Hoorde dat jullie weer op pad gaan!!!! Heel veel plezier. Ga lekker genieten van jullie reis!!!
groetjes gea -
03 November 2011 - 18:54
René B.:
Hoi,
Fijne vakantie/reis. Wij gaan er voor zorgen dat Europa weer stabiel is voordat jullie terug komen!!! Have fun.
04 November 2011 - 08:28
Geertje:
Hoi Petra en Fred
Goeie reis, en veel plezier
groetjes -
04 November 2011 - 10:36
Daan:
Hoi Fred en Peet,
Wat leuk dat jullie weer op reis gaan...
Blijf vooral het dagboek vullen zodat ik weer lekker wat te lezen heb ;-)
Heel veel plezier, een goede reis, geniet en bovendien stuur wat mooi weer deze kant op...
groetjes van Bart, Daan en Liza -
04 November 2011 - 13:57
Reinier:
Hoi,
Heel veel plezier en geniet ervan!
Biertechnisch advies:
Skol, Brahma, Bohemia, Kaiser, Nova Schin zijn de merken waar je naar op zoek moet fred!
Reinbier -
04 November 2011 - 16:33
Vonkies:
Jullie zijn weg!! En wat een timing!!! De hele winter weg en dan precies het voorjaar weer terug komen....hoe perfect kan je het hebben?
Ik ben heel benieuwd hoe jullie dit nieuwe continent gaan beleven.
Eerst maar eens chillen met de billen op het strand!
En Fred vergeet nooit: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd ;-)